Wilt u ons helpen?

De Voedselbank Utrecht is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.  Zo kunnen we handjes gebruiken bij de uitgiftepunten, maar ook op kantoor. Helpen bij de Voedselbank is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We rekenen echt op je!

Op dit moment zoeken wij vrijwilligers voor de volgende functies:

Vragen?

Ben je nieuwsgierig naar een vrijwilligersfunctie of heb je een andere vraag? Mail gerust naar info@voedselbankutrecht.nl

Voedselbank Utrecht heeft een centraal magazijn van waaruit alle negen uitgiftepunten worden geholpen. Dagelijks worden hier vele producten verzameld en ingepakt. Deze worden per bestelbus naar de uitgiftepunten gereden. Ook is het centraal magazijn de opslagplek voor alle boodschappen die binnenkomen. Hier komt veel sjouwwerk bij kijken. Wil je meehelpen in een leuk team?

Ben je één of twee dagdelen in de week (bij voorkeur dinsdag, woensdag en/of vrijdag) beschikbaar? Wil je graag praktisch bezig zijn en ook nog graag iets goeds doen voor andere mensen?

Meld je aan via info@voedselbankutrecht.nl of via 06-40611623

Coördinatoren zijn de spin in het web op de uitgiftepunten van de Voedselbank Utrecht. Ze sturen de vrijwilligers aan en zijn samen met een sociaal-juridisch dienstverlener verantwoordelijk voor de intake van nieuwe deelnemers. Ook onderhouden de coördinatoren nauw contact met het centraal magazijn en met de coördinatoren van andere uitgiftepunten.

Het coördinator zijn kost gemiddeld 2 a 3 dagdelen in de week.

Geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie? Neem contact op met Ingrid Verkerk op i.verkerk@voedselbankutrecht.nl of 06-40611623