Ontdek Utrecht met de Cultuurpas!

Oog in oog staan met Nijntje? Naar alle sterren van de hemel kijken? Naar kindertoneel? Of naar het Zwanenmeer? Luisteren naar live muziek? Het kan met de Cultuurpas!

Met de Cultuurpas kan je gratis naar het theater of een museum in Utrecht en De Meern. Zo lang een voorstelling niet is uitverkocht kan je gratis een kaartje krijgen als je je Cultuurpas laat zien. En bij een museum is het helemaal makkelijk, daar kan je altijd naar binnen met je pas!

Een Cultuurpas vraag je aan bij de coördinator van jouw uitgiftepunt. Daar kan je je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, met tips voor leuke uitjes. Iedereen uit jouw gezin krijgt dus een eigen pas, ook de kinderen natuurlijk! Per Cultuurpas kan je één kaart krijgen. Als je met je pas ergens naartoe gaat, vergeet dan niet om ook iets mee te nemen waar je naam op staat, bijvoorbeeld je bankpas of je rijbewijs. Het kan dat daarnaar wordt gevraagd.

Wil je naar het theater of naar een muziekvoorstelling? Dan kan je op de dag van de voorstelling een kaartje halen. Wil je zeker weten dat het niet uitverkocht is, bel dan even naar het theater om teleurstelling te voorkomen.

In de volgende brochure vind je meer informatie. Klik hier voor de brochure.