Wilt u geld doneren?

Financiële donaties zijn voor de Voedselbank net zo noodzakelijk als voedseldonaties. Dankzij financiële bijdragen kunnen wij bijvoorbeeld vaste lasten, zoals huur, benzine, verzekeringen betalen. Maar ook investeringen doen in transportmiddelen, koelboxen en kratjes om het eten veilig bij onze klanten te krijgen.

Hoe kunt u nog meer helpen?

De Voedselbank kan gedurende het hele jaar financiële hulp gebruiken. Heeft u suggesties voor een leuke actie, viert uw bedrijf of één van de medewerkers dit jaar een jubileum of gaat u bijvoorbeeld de marathon lopen en laat u zich sponsoren? Wij waarderen het enorm als u (een deel van de) opbrengsten aan de Voedselbank Utrecht wilt doneren. Dat kan op rekeningnummer: NL34TRIO0338521569 t.n.v. Stichting Voedselbank Utrecht. Wilt u liever persoonlijk contact over een financiële donatie of een legaat? Neem dan contact op met onze penningmeester.

Schenken met belastingvoordeel

Stichting Voedselbank Utrecht is een ANBI aangemerkte stichting. (RSIN/ fiscaalnummer 8571 87 016) Door deze ANBI-status kunnen onze donateurs bij de opgave van de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. En voor de Voedselbank zelf betekent het dat wij geen schenkbelasting en erfbelasting hoeven te betalen, waardoor uw bijdrage voor 100% bij ons terecht komt.

Doneer

Naam*

Bedrag *